AGENDA SETMANAL. AJUNTAMENT D’ALCÚDIA.

De dia 9 a dia 12 de juliol de 2015

 

 

 

AUDITORI D’ALCÚDIA.

 

AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBREN ELS 15 ANYS DE L’AUDITORI D’ALCÚDIA.

Aquesta setmana Alcúdia celebra el quinzè aniversari de l’equipament cultural de l’Auditori d’Alcúdia. tot el pròxim cap de setmana s’oferiran tres espectacles diversos, per a commemorar aquesta data significativa.

El divendres 10 de juliol, a les 21h.  serà un concert a càrrec de la banda municipal de música d’Alcúdia dirigida per Jaume Garcia, Epic Sound, la música dels herois al cinema, al preu simbòlic d 1 euro.

El dissabte 11 de juliol a les 21h serà teatre i performance, l’espectacle anomenat “Mesa para dos”, un espectacle de carrer a càrrec de la companyia Colabse.

I diumenge 12 de juliol a les 22h.  serà amb la “The Old and New Big Band”, una nit de les músiques amb jazz, soul, funk i flamenc. A l’escenari tendrem una orquestra de 30 músics de corda que acompanyarà a grans artistes com Jorge Pardo, Toni Cuenca, Saxophofia, i Victor Uris.

Aquesta setmana mirarem de tenir en nosaltres a nivell polític i tècnic els representants de l’Auditori d’Alcúdia, tant el regidor Pere Malondra, com la tècnica Carme Suárez.

Sobre els espectacles que serviran per a commemorar el 15è aniversari de l’Auditori d’Alcúdia per informació i reserves Auditori 971897185.

 

 VIA FORA DOTZENA EDICIÓ.

 

Avui comença una nova edició de les visites guiades dramatitzades de l’estiu 2015 a Alcúdia, el Via Fora 2015.

 

El primer Via Fora de l’estiu avui a les 21h i durà algunes novetats respecte el programa de l’any passat com ara dues escenes renovades la tercera i la quarta, a més d'una conferència i projecció del documental per commemorar el tricentenari del final de la Guerra de Successió.

 

 

Després de l’estrena avui les pròximes funcions seran el 30 de juliol, així com dia 13 i 27 d’agost així com dia 3 de setembre.

 

 

 

 

 

AREA DE SANITAT I BENESTAR SOCIAL

 

“MULLA,T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”

 

Diumenge dia 12 de juliol de les 10 a les 13h: viurà l’activitat solidària anomenada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Es durà a terme a la piscina municipal de Gesa,Des de la regiduria de sanitat, benestar social i igualtat s’impulsa la participació a aquest acte, per la sensibilització envers la malaltia de l’esclerosi múltiple.

 

 

 BIBLIOTECA DE CAN TORRÓ

 

 TERCER FESTIVAL DE CLARINET “CIUTAT D’ALCÚDIA.

 

Del 13 al 16 de juliol a la Fundació biblioteca d’Alcúdia Can Torró es durà a terme el tercer festival de clarinet Ciutat d’Alcúdia, amb la presència d’Andrew Marriner, principal clarinet de la London Symphony Orchestra, amb un total de tres concerts la setmana que ve, a la biblioteca de Can Torró tots ells gratuïts.

 

Els dies 14, 15 i 16 de juliol a les 22h. concerts a la biblioteca, i dia 13 de juliol, dilluns que ve, a les 21h. en aquest cas a l’hotel Grand Palace de Muro.

A més d’Andrew Marriner i hi haurà altres artistes com Germán Guillén, Jennifer Dunsmore, Pablo Piñeiro i Ensemble de Clarinets. Impulsat aquest tercer festival per l’artista alcudienc Victor de la Rosa, amb l’organització des de la Mallorca Summer Academy.

 

 

AREA DE BENESTAR SOCIAL I COMERÇ

 

BALL AL PASSEIG DEMÀ DIVENDRES A VESPRE.

 

Demà divendres entre les 21:30 i la mitjanit hi ha música i ball al passeig de Pere Ventayol. És una activitat organitzada per les àrees de benestar social i fires i mercats.

 

 

AREA DE TURISME

 

ACTUACIÓ D’ESTIU DE BALL DE BOT DIUMENGE.

 

Diumenge dia 12 de juliol  a les 20h en el Passeig MarÍtim, ball de bot amb Sarau Alcudienc. A més aquest pròxim diumenge, segons se’ns informa des de l’oficina d’informació turística Sarau Alcudienc tendrà com a grup convidat Marboleny, de les Presses, de Girona.

Serà una actuació especial la de diumenge que ve al Varador, Passeig Marítim, dins les actuacions d’estiu previstes al Port d’Alcúdia per part de l’àrea de turisme.

 

 

 

EXPOSICIONS

 

 

EXPOSICIÓ  A CAN FONDO.

 

En marxa l’exposició al Casal de Can Fondo. amb l’obra de l’artista Llorenç Garrit anomenada “Aquari”. Romandrà oberta fins dia 12 de Juliol.

 

 

EXPOSICIÓ A CAN TORRÓ.

 

A  la biblioteca de Can Torró exposició ” Petit recull 10-15”.de L’artista Albert Nadal,  que romandrà oberta al públic fins dia 12 de Juliol.

 

 

EXPOSICIÓ A L’AUDITORI.

 

A l’Auditori hi trobam l’exposició de fotografia dels alumnes del curs de la Tardor Cultural impartit per Sebastià Torrens. Romandrà oberta fins dia 12 de juliol.

 

 

EXPOSICIÓ GALERIA LES ARTS.

 

El passat dia 1 de Juliol es va inaugurar una nova exposició a la galeria “les arts” del carrer Jaume II. Fins dia 30 d’Agost hi trobam obra de Marc Benes, són pintures i aquarel·les.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Servei de premsa. Ajuntament d’Alcúdia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.alcudia.net